15 Temmuz 2013 Pazartesi

İnce ve Fit Kalmak


Hiç kilo bir diyet oluyor denediniz mi? Sen kilo ancak uzun süre, daldırma bulabilirsiniz. Diyet denedim çoğu insan yo-yo etkisi bilecek: Eğer normal bir diyet devam zaman gıda alımını kontrol zaman kilo kaybetme ve tekrar kilo üzerinde kazık.
İnsanlar kalori alımı ile kilo kaybı ilişkilendirmek çünkü uzmanlara göre, en diyetler sadece çalışmaz. Bu onları birikir daha fazla kalori kadar kullandığınızda kilo kaybı olur doğru olsa da, ağırlık tutmak için tek yol kapalı egzersiz ile, metabolizma çalışmasını sağlamak için.
Vücudun normal ve sağlıklı işleyişi için bir metabolizma hızı korumak için kaybı kalori yakar - Spor uzmanlar egzersiz olmadan diyet, vücudun metabolizma hızı düşürerek açlık bir savunma mekanizması yola çıkıyor zaman açıklar. Ayrıca diyet Cevapsız kalori sağlamak için kas protein çeker.
Bir egzersiz rejimi ile tamamlanmaktadır değilse tek başına diyet nadiren çalışır nedeni budur. Egzersiz olmadan diyet vücudun susuz olması muhtemeldir çünkü kas, fiziksel güç ve zihinsel uyanıklığı kaybetmek yapar. Egzersiz yağ daha ağır kas, inşa, egzersiz bu yüzden aslında kilo gerekir. Ne hedef gerekir yağ değil, kilo kaybediyor.
Burada zinde ve sağlıklı kalmak için neler yapabileceğiniz bazı büyük ipuçları:
Sağ Egzersiz
yorucu ile tüm dışarı gitme egzersizleri vücudunuzun zorlayabilir çünkü. Sadece bir şey ışık ve, yürüyüş gibi yapın.Sürekli yanan ve uzun bir yürüyüş sürekli bir ritmik hareket vücudunuzun koyar. Bu sadece bacak ve uyluk yarar değil, ama aynı zamanda ustaca boyun, omuz, kol, sırt ve abs egzersiz vardır. yürüyüş ayakkabı iyi bir çift yatırım ve gitmek için iyi bir konum!
Sağ yemek
ince için aşağı ve onu korumak, kendinizi açlıktan yok. Bunun yerine, doğru yemek. Ayrıca yağsız et gibi protein gıda doğru kaynaklardan yemek gerekir. Tavuk veya hindi göğsü, balık ve yumurta akı geçmeyi deneyin, ve en az kırmızı et tutun. Daha uzun süre devam etmek yeşil ve lifli sebzeler ve karmaşık karbonhidrat küçük porsiyonlarda seçin!
İnce Sağ
iyi bir sağlık kullanın yemek ve yürüyüş. Vücudunuzun selülit, sesi ve firma azaltmak amacı bazı ürün deneyin.

0 yorum:

Yorum Gönder