10 Eylül 2013 Salı

İsveç Şurubu ile Kabızlığa Doğal Çözüm

isveç şurubuİsveç Şurubu, Bir birey haftada en az 4-5 kere tuvalete rahatlıkla giremiyorsa sindirim sistemi normal çalışmıyor demektir. Bağırsakların yavaş çalışması kabızlığa neden olur. Bazı insanlar 'normal' günde iki kez olabilir için, diğerleri için haftada üç kez olabilir. Bu en rahatsız gastrointestinal sorunlardan biri olabilir.Birçok kişi sadece sağlık üzerinde kalıcı etkileri ile kısa bir süre için kabızlık deneyim. 
Diğerleri için, bu önemli ağrı ve rahatsızlığa neden olabilir kronik, uzun vadeli bir durum olabilir. Belirtiler dahil olmak üzere en yaygın olanları ile, bireyler arasında değişir: - her zamankinden daha az bağırsak hareketleri - hareket geçmek için zorlanma zorunda - Ağrı zaman Bir hareket geçen - tavşan pelet (bebeklerde özellikle ortak) gibi kuru ve sert hareketler, Passingeksik bağırsak boşalma hissi - - bazen şişkinlik, bulantı ve kusma

Kabızlık sadece gastrointestinal semptomlar ve bazı insanlar da deneyim uyuşukluk, baş ağrısı ve hasta olma genel bir duygu neden olmaz. kim kabızlık muzdarip olasılığı daha yüksektir? Kabızlık erkeklerden daha çok kadın iki kat etkiler ve yaşlılarda daha sık görülür. Onların gebelik sırasında bir noktada hamile kadınlarda kabızlık yaklaşık 40%. sütü anne sütü dışında onları sindirmek için zor çünkü Şişe beslenen bebekler genellikle kabızlık muzdarip. . Onların dışkı kalın ve farklı, daha yeşilimsi renk sahip olma eğilimindedir ? Ne kabızlık neden olur kabızlık yaygın nedenleri şunlardır:

- Sıvı ve dehidratasyon eksikliği
- Lif eksikliği
- Hareketsizlik
- Stres
- Dürtü almamak tuvalete gitmek için
Böyle bir tatile ya da hastaneye gidiş olarak çevre değişiklikleri,. Gibi bazı ilaçlar ve bu irritabl barsak sendromu gibi tıbbi durumlar, İsveç Şurubu İçeriği aynı zamanda, belirtileri getirebilir nasıl kabızlık tedavi edilebilir? kabızlık belirtileri genellikle ile yönetilebilir basit bir diyet ve yaşam tarzı değişiklikleri tek başına. Bunlar, aşağıdakileri içerir:

- Düzenli egzersiz alarak
- Su en az sekiz bardak bir gün içme
- Beyin tahıllar ve tam tohumlar ile yüksek lifli diyet yemek
- En az beş porsiyon meyve ve sebze bir gün yemek
- En az stres tutarak
- Tuvalete gitmek için teşvik görmezden değil
Bebeklerde, mide masaj bir bisiklet hareket bacaklarınızı hareket, sıcak bir banyo ve bebek serin, kaynamış su veren tüm semptomları hafifletmek için yardımcı olabilir.
Bireysel Yukarıdaki yanıt değilse, bunlar uygun laksatifler veya bir lif takviyesi reçete mümkün olabilir kendi eczacı veya GP tavsiye almalısınız.
Şiddetli karın ağrısı, kusma ya da bağırsak hareketleri kan geçme durumlarda, bir Genel Hekim kısa sürede danışılmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder