9 Haziran 2012 Cumartesi

Amerika’ da Lida Kullananlar


Sizin de bildiğiniz gibi en yüksek obezite oranı Amerika’ da ve onlar aslında en yoğun şekilde -Lida kullananlar- arasındalar.
Standart Amerikan beslenme düzeni mutlaka takviye tableti gerektirir. 1930′ larda, Weston Price adında bir dişçi, modern Batı beslenme düzeninin (aşırı protein, bol miktarda işlenmiş ve çok az çiğ yiyecek) diş oluşumu ve sağlık üzerindeki etkisini göstermek için dünyayı dolaştı. Batılı beslenme düzeniyle beslenen çocukların diş çürümelerinde ve biçim bozukluklarında (bugün birçok Amerikalı çocuğun diş teli takmasının nedeni budur) artış gözlemledi.
Dr. Price, bu kişilerde kanser, mafsal iltihabı, yüksek tansiyon ve tüberküloz olasılığının da daha yüksek olduğunu gördü; bunlar, Batılı beslenme sisteminin hakimiyeti sırasında iyice artmıştı. Ne yazık ki Dr. Price’m araştırmasının gerçekleştiği yıllardan bu yana, bu ülkede beslenme sistemimiz çiğ, işlenmemiş yiyeceklerden çok daha uzağa gitti. Obezite de çok çeşitli ve ağır yağlı yiyecekler yüzünden Amerika’ da oldukça yükselmiştir. Bu böyle seyrederken ortaya çıkan Lida isimli mucizenin Amerikalılara ne kadar faydası olduğunu varın siz tahmin edin.

Üstelik beslenme düzeni sağlığımızı olumsuz etkileyen tek unsur da değil. Vücutlarımızı henüz görmeyi bile beceremediğimiz şekillerde hasara uğratan sert bir ortamın etkileri, bundan yıllar sonra kendini gösterecek. Lida Dai Dai Hua kilo verme yöntemleri sayesinde hem obeziteyi hem de onun yarattığı diğer hastalıkları engelleyebilen Amerikanlar sayılamaz. Çevresel kirliliğe maruz kalmak, DNA yapınızı bile değiştirebilir.
En küçük DNA mutasyonu, hayatın ilerleyen yıllarında kanser veya diğer türde hastalıkların nedeni olabilir. Vitaminler birbirleriyle ve hücrelerimizle etkileşerek, vücudumuzun serbest radikallere, kirliliğe ve diğer zararlı çevresel unsurlara karşı savunmasını zayıflatabilirler. İdeal şekilde çalışması için vücudunuzla etkileşen farklı vitaminlerin çok çeşitli ve karmaşık kimyasal süreçleri söz konusudur.
Daha az tehdit edici bir dipnotla, düzenli olarak vitamin takviyesi kullanmanın, bağışıklık sisteminizi güçlendirerek sizi soğuk algınlığından ve hastalıklardan koruduğunu söyleyebiliriz. PMS kramplarından kas ağrılarına, baş dönmesinden uykusuzluğa kadar çok çeşitli şeyler için çözüm olabilirler. Şişmanlık ve onun yarattığı yüksek zararlı etkileri öteleyenLida ilacı‘ nın ülkemizde tanıtılmasına da Amerikalı bir doktor vesile olmuştur.
Bu yaygın hastalıklarının bazılarının tedavisiyle ilgili önerileri, bölümün ilerleyen sayfalarında açıklayacağım. Ama önce, insanın bağışıklık sisteminden söz edelim.

0 yorum:

Yorum Gönder