9 Haziran 2012 Cumartesi

Lidayla Düşük GI Diyeti Yapın


Düşük GI diyeti ile Lida kullanımı esnasında kendi zayıflama periyodunuzu kendi iradenizle kademeli bir şekilde geliştirerek ve insülin seviyesini düşürerek vücudunuzun bikini şekli almasını sağlamakla kalmayacaksınız, aynı zamanda daha sağlıklı olacaksınız. Lida hapı sizi iştahınız konusunda uyarabilir ve yeme düzeninizde zayıflık oluşmasını sağlayabilir. Ne yemeniz gerektiği konusunda ve ne kadar yemeniz gerektiği konusunda Lida zayıflama hapı ile geçirdiğiniz dönemlerde fazla detaylı düşünmenize gerek olmayacaktır.
Ancak insülin Lida için göz önünde tutulması gereken tek faktör değildir. Sağlıklı bir diyet tüm gerekli besinleri -aminoasitler, gerekli yağlı asitler, vitaminler ve mineraller- içermelidir. Bu şekilde düzen ile yapılacak diyet, Lida işlevselliği konusunda size büyük ölçüde yardımcı olabilir. Bu düşük GI diyeti gerekli besinlerin tümünü içeren bir şekilde tasarlanmıştır. Böylece kalp hastalıkları, yüksek kan basıncı, obezite ve hatta kanser hastalıklarının önlenmesini sağlanmış olacaktır!

Burada sağlık gerekli olan ana besin maddelerinin bir listesi bulunmaktadır. Sizin bunu anlamanıza gerek yoktur, fakat yalnızca düşük GI diyetini izleyin ve birkaç gün içinde kendinizi daha sağlıklı hissetmeye başlayacaksınız.
Temel aminoasitler. Bunlar hayvan ve bitki gıdalarındaki proteinler tarafından sağlanmaktadır: et, balık, kümes hayvanları, kabuklu deniz ürünleri, sebzeler, meyveler, yumurta ve süt ürünleri. Hepsinin ayarlı düzeyde ve belirli bir disiplin dahilinde kullanılması Lida amacı için elzemdir.
Bitkiler proteine sahip olmalarına karşın, proteini katıksız olan tek bitki kaynağı soyadır. Soyanın filizlerinden elde edilen lesitin ek ürününü Lida ile kombine olarak tüketen kişilerde daha iyi neticeler görülmüştür. Biz de lesitinin Lida kilo verme diyeti süresince düzenli bir şekilde tüketilmesini öneriyoruz. Tersine olarak, tüm hayvan ürünleri katıksız proteine sahiptir, böylece tüm amino asitleri almanın en kolay yolu daha fazla et, balık ya da süt ürünleri tüketmektir.

0 yorum:

Yorum Gönder