11 Haziran 2012 Pazartesi

Vücudunuzu Sevip Zayıflayacağınıza İnanmalısınız

Bedenimizin büyük bir bölümü su, hiç kontrol etmeden düşünceler alemine dalıveriyoruz. Ne düşündüğümüzün ne önemi var diyoruz. Önemli olanın düşündüklerimiz değil yaptıklarımız olduğunu zannediyoruz. Bu yüzden, bedenimizi değiştirmek istediğimiz zaman zoraki de olsa kendimiz bir kampa sokuyoruz. Çünkü eylemin daha önemli olduğunu düşünüyoruz. Oysa bütün gün bol su içip sağlıklı olacağım derken, yaptığınız onca şeye söyleniyorsanız, bu güzel suyu çöp suyuna döndürüyorsunuz. Hani sormuştum ya çöp suyunu içer misiniz diye? İşte bir çoğunuz içmem demiştir ama suyu sonradan çöp bulamacı yaptığınızı hiç düşünmediniz.
Düşüncelerimizi hoyratça kullanıyoruz, nasıl olsa hayal ürünü şeyler diye düşünüyoruz. Halbuki bedenimizin içini etkiliyoruz, moleküler yapısını değiştiriyoruz hiç farkında değiliz. Bir insan zayıflayacağına inanıyorsa onun vücudundaki su ilaç olup onu zayıflatmaya başlar. Diyetler ve yorucu egzersizler insanların zayıflamaya olan inancını kırar ve bu yüzden genelde başarısız olurlar. Ancak Lida kapsülüetkisini kısa sürede gösterip insanların kendisine ve zayıflamaya olan inancının tekrar kazandırılmasını sağlar.
Hani evde yetiştirdiğimiz çiçekler vardır? Bazıları bütün gün çiçekleri ile konuşur. Ve der ki gerçekten benim çiçeğim resmen beni anlıyor. Onunla güzel güzel konuştuğumda yaprakları daha canlı, çiçekleri daha güzel açıyor. Ama bir iki gün yalnız bırakayım çiçeğimi hemen başını eğiyor. Çiçek anlıyor sevgi enerjisinden; çünkü çiçeğin içersindeki su, toprağın içindeki su hayat veriyor çiçeğe. Siz niyetinizle, enerjinizle, düşüncenizle o çiçeğin toprağının içindeki suyun moleküler yapısını değiştiriyorsunuz. Ve suyun kristalleşmesini sağlıyorsunuz. Çiçeğin içersindeki su siz konuştuktan sonra, bir başka hayat veriyor çiçeğe. Ve yan komşusu aynı balkona aynı çiçeği ekse aynı sonuçları alamıyor. Komşusuna soruyor, sen ne yapıyorsun da senin çiçeklerin açıyor diye? Gübresini değiştiriyor, toprağını kazıyor, daha çok güneşe koyuyor ama bir türlü işin sırrını çözemiyor. Işın sırrı ona verdiğiniz yemekte değil, nasıl verdiğinizde.
Bedeninize de o çiçeğe baktığınız gibi bakmalısınız. Lida zayıflatıcı sayesinde ince bir bedene sahip olacağınıza emin olun. Lida ‘ya güvenin. Vücudunuzu sevin ve zayıflamaya inanın.

0 yorum:

Yorum Gönder