9 Haziran 2012 Cumartesi

Lida İçenler İçin Yemek


Çok aşırı yiyenler, Lida kullanırlarken kendilerini yemeye iten duygulardan uzak durmalılar. Bu uzaklığı Lida otomatikmen sağlamakta olsa da sizin kendi iradenizi devreye koymanız gerekiyor. Bu duygusal günler, aşırı yeme dönemlerini harekete geçirmek için birebirdir.
Dayınızın sizinle konuşma şekli sizi kızdırıyor mu? Kocası, kız kardeşinize, yılbaşında pırlanta hediye etti ve sizinki sadece bir blender aldı diye kıskandınız mı? Doktorun uyanlarına rağmen babanız hâlâ çok fazla içiyor diye üzgün müsünüz? Eğer bir aile faciası yaratmadan, bu konuları biriyle konuşamıyorsanız, o zaman sinirinizi başka bir şeylerden çıkarın. Zayıflamak amacında olan herkese bu konu imkansızmış gibi lanse edilir ki para kazanılabilinsin. Fakat bu artık Lidazayıflama hapı ile çok ve çok kolay. Sadece siz farkında değilsiniz.
Lida ile Yemek
Sizi şişmanlamaya sürükleyen duygularınızdan kurtulmak için daha önceki konularda sunulan önerileri hatırlayın: Birincisi, inkâr etmek veya savaşmak yerine, her zaman hissettiklerinizi kabul edin. İkincisi, size sıkıntı veren duygularınızdan, objektif ve iyi dinleyici olan biriyle konuşarak, yazarak veya bir yürüyüşe çıkıp kendi kendinizle konuşarak kurtulun. Üçüncüsü ise, bu tür şişmanlatıcı duygulardan dolayı sakın aşırı yemeyin. Yada buna engel olamıyorsanız Lida yosun hapıkullanarak kolayca sorunlarınızı halledin. Bu, sadece kendinizi daha kötü hissetmenize yol açar.
Eğer bir iftar yemeği sizin için yemekten önce ve sonra atıştırmak ve üç porsiyonluk tavuk yemek demekse, o zaman şunlara bir göz atın:
Neden bir yıl sonraki ramazanı bir lokantada geçirmiyorsunuz? Böylece, tüm gün yemek pişirmenin verdiği yorgunluktan kurtulursunuz, hem de yemek pişirirken atıştırma ve yemekten arta kalanları yeme derdinden kurtulursunuz. Lida kullanırken yaptığınız bu hareket size faydalı olabilir.
Eğer evde geçirecekseniz, yemeği pişirirken şekersiz sakız çiğnemeyi ihmal etmeyin. Yemeği tatmak ve sakız çiğnemek, beraber yapılamayacak iki ayrı faaliyettir. Ayrıca, el altında bir bardak su veya çay bulundurun ve hazırladığınız yemeği atıştırmaktansa ondan için.
İftar için ne yiyeceğinizi, her zaman olduğu gibi önceden planlayın. Lida kilo verme düzenine uygun bir mönü hazırlayın ve ne olursa olsun ona bağlı kalacağınıza dair kendinize söz verin.
Eğer ev sahibiyseniz, yemeği en son kendinize koyun. Böylece, siz oturuncaya kadar diğerleri, yemeklerinde ilerlemiş olurlar ve sizin tabağınızdaki yemeğin azlığı dikkat çekmez.

0 yorum:

Yorum Gönder