9 Haziran 2012 Cumartesi

Zayıflamada Lida ile Başarı için…


Besin danışmanlığı ile geçen yıllarımdan öğrendiğim bir şey varsa, şudur: uzun süreli değişimler yapmak için, kazandıklarınızın kaybettiklerinizden daha iyi olduğuna inanmalısınız. Lida zayıflama hapı size bu konuda eksiksiz destek verecek ve yemeğinizin düzenini sağlarken aynı zamanda mükemmel fazlalık tüketici özellikleriyle de kısa sürede sizi zayıflatabilecek bir üründür. Müşterilerim için işe yarayan şey, değişimin getirilerinin götürülerini aştığı bir noktaya ulaşmak için bazı kişisel keşifler yapmaktır olmaları gerektiği yeri düşündüklerinden değil, buna inandıkları için!
Bir keresinde bir müşterim, eskiden elma veya bademi çikolatalı bisküviye tercih eden kişileri asla anlamadığını söylemişti. İşyerindeki yiyecekleri yemeyip evden getirdikleri sağlıklı yiyecekleri yiyen kişilerin ya samimi olmadıklarını ya da demir bir iradeye sahip olduklarını düşünürmüş. Ama bir pazartesi öğleden sonra, kendisi de çikolatalı bisküviyi reddedenler kervanına katılmıştı. Bunu Lida yosun hapı sayesinde müthiş bir iradeyle sağlamıştı. Zira önceki haftayı sağlıklı yiyecekler yiyerek ve ailesiyle bisiklet gezisi yaparak geçirmişti. Uzun zamandır ilk defa onlarla birlikte bu geziye katılmıştı ve bu bisiklet gezisinin sağladığı mutluluk çikolatanın sağladığı bir anlık mutluluktan daha fazlaydı. Bu nedenle artık bisküvi yerine bir elmayı arzuluyor ve bu tercihinin de iradeyle bir alakası yok.
Peki. Kendinizi listenin başına koydunuz mu? Hatta listede yer alıyor musunuz? Tahminim o ki eğer listeye kendinizi yazdınızsa en alttadır. Bu şaşırtıcı değil, çünkü çoğu kadın kendi mutluluk ve ihtiyaçlarını tamamen göz ardı eder ve diğerlerine yönlenir. Kocanızla, ebeveynlerinizle veya çocuklarınızla ilişkiniz hakkında size soru sorduğumda bana özel, ayrıntılı, derinlikli cevaplar verebilirsiniz. Fakat sizden kendinize nasıl davrandığınızı tanımlamanızı istersem ne kadar farklı cevap alabilirim ki?
Bir davranışınızı (özellikle sağlıklı yemek veya daha çok egzersiz yapmak) değiştireceğiniz zaman kendinizi ilk sıraya koymayı öğrenmek çok gereklidir. Bilinen Lida kullanıcıları arasında fazla etki görenlerin hemen hemen hepsi spor ve egzersiz ile diyetlerini destekleyenlerdir. Siz ve kendiniz arasında bir mutabakata varmamışsanız bir diyetin ne anlamı olabilir ki? Düz Karın Diyeti’nin kurallarını okumayı ve izlemeyi seçtiniz. Tahmin ediyorum ki bunu dış görünüşünüz, hisleriniz ve sağlığınız için yapıyorsunuz. Bir yiyecek programına uymak için kendinize söz verdiğinizde bundan fazlası gerekiyor. Bunun için kendinizi listenin başına koyacaksınız, özel olduğunuzu ve hayatınızdaki diğer şeyler kadar zaman, enerji ve çabayı hak ettiğinizi kabul edeceksiniz.
Şimdi bir temiz sayfa bulup hayatınızdaki en önemli insanların listesini yeniden yapmanızı istiyorum. Bu sefer hak ettiğiniz en üst sıraya kendinizi yazın. Ayna veya buzdolabı kapısı gibi sık sık gözünüze çarpacak bir yere listeyi koyun. Bakın bunu yaptıktan sonra nasıl işe yarayacak ve Lida ile zayıflama elde edeceksiniz. Bir numara olduğunuzu hatırladığınızda ne kadar az stresli bir hayata sahip olacağınıza inanamayacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder